O kus kusu ne moram puno pisati, imate ga već u objavama. Ali, naziv recepta Vam sigurno prolazi kroz glavu? Nije to nikakav čaroban puding već fini desert čiji je glavni sastojak, pogađate kus kus. Dodala sam mu breskve i dobila sam divan desert.
Ako si isprobao/la neki od recepata, svakako mi pošalji fotografiju i javi dojmove. Veselim se!
Imaš instagram? Još uvijek se ne pratimo? Zaprati me na instagramu i prvi/a saznaj nove zdrave recepte! 🙂
SASTOJCI:
130g kus kusa
400ml biljnog mlijeka
2 žlice kokosovog šećera
2 breskve
POSTUPAK:
Kus kus kratko prepeći na suho na laganoj vatri nekih 2-3 minute.
Preliti kus kus mlijekom i kuhati 3-4 minute dok se ne zgusne. Po žeji dodati šećer.
Breskve oguliti i narezati na kockice i dodati u gotovu smjesu s kus kusom.
Sipati u posudice i ostaviti da se ohladi. Možete jesti toplo ili hladno.
Po želji okrenuti posudice, istresti gotov puding van i ukrasiti po želji.